Sanas

Sportvoeding & supplementen

Het Vlaamse Sanas wordt steeds bekender in België. Moederbedrijf Vitaphar is al meer dan 30 jaar actief op de markt van krachtsport en duursport. Inmiddels geeft de 2e generatie leiding aan dit familiebedrijf. Vanwege hun wetenschappelijke achtergrond is de voorkeur voor wetenschappelijk onderbouwde producten waarbij de effectiviteit ervan voorop staat snel verklaard...

  

 

Eigen productiefaciliteit

 

Het Sanas gamma bestaat uit maar liefst 140 hoogwaardige producten voor sporters en mensen die een gezonde levensstijl nastreven. Productie en productontwikkeling vinden plaats in eigen huis, in Drongen nabij Gent. Uniek, gezien de huidige tendens van outsourcing naar landen buiten Europa. De mensen van Sanas hebben dus het gehele proces in handen, wat extra vertrouwen geeft.

 

 

De keus van de professionals

 

Het Sanas duursportassortiment werd ontwikkeld samen met de artsen en renners van Lotto Soudal. Met deze club heeft SANAS al jaren een hechte samenwerking. Daarnaast wordt o.a. samengewerkt met WaowDeals Pro Cycling, Team4Talent Triathlonteam, KV Kortrijk en Zulte Waregem. Lees hier hoe klanten en profs denken over Sanas!

 

 

Effectiviteit voorop

 

De producten van Sanas onderscheiden zich van de massa. Effectiviteit en een wetenschappelijke benadering staan voorop. De Sanas producten zijn mild voor maag en darmen. Duursporters weten hoe snel zoete of zure producten effect hebben op maag en darmen, met alle problemen van dien….

 

 

De SANAS troeven

 

 · Ruim 140 producten voor duursport, krachtsport en        vitaliteit

 · Effectief en mild voor maag en darmen

 · De keus van internationale sportprofessionals

 · Ontwikkeld samen met atleten door ervaren                  
   wetenschappers met eigen R&D en productiefaciliteit

 · Diverse producten zijn batch getest

 · Op www.sanas.nu zijn diverse producten in kleine       
   aantallen te bestellen

Runners' lab

Een unieke werkwijze

 

Services & Beleving

 

Runners’ Lab is alles behalve een reguliere speciaalzaak. Vanuit onze ervaring en passie selecteren wij de beste technische producten op de markt. Uitgebreide service en persoonlijk contact is voor ons van groot belang. Dit om elke loper en wandelaar de best mogelijke beleving te bezorgen tijdens het (blessurevrij) beoefenen van je favoriete sport.

  

 

Blessurepreventie

 

Iedere technische loopschoen, wandelschoen of spike is anders opgebouwd volgens specifieke noden. Zo spelen ondergrond, licht- of zwaargewicht, afstand, blessureverleden, voettype en looppatroon een belangrijke rol. Wist je dat veertig procent van alle loopblessures veroorzaakt wordt door het dragen van een verkeerd type schoen?

  

 

Jouw voeten kiezen de schoen

 

Dus hoe kunnen wij ervoor zorgen dat de keuze van jouw nieuwe paar schoenen niet afhangt van je favoriete kleur? Heel simpel. Door ze niet tentoon te stellen in onze winkels. Benieuwd hoe onze adviseurs samen met jou opzoek gaan naar het optimale type schoen afhankelijk van jouw unieke voetprofiel?

 

 


CMP

Running wear

Gio-Vanni.eu

Sportkledij & bedrukking

GIO-VANNI.EU staat voor kwalitatieve custom made sportkledij.

 

Wij bieden clubs en verenigingen volledige ondersteuning op vlak van sportkledij. Dit van ontwerp tot uw eindproduct.

 

Het GIO-VANNI label voorziet teams van professionele sport- en vrijetijdskledij en staat voor kwalitatieve en originele sportkleding op maat van jouw team, firma of event.

 

GIO-VANNI biedt een uitgebreid gamma aan custom bedrukte technische sportkledij in verschillende materialen en uitvoeringen waarmee je uw bedrijf, team en sponsors het hele jaar door in de kijker kan zetten. Al onze producten zijn ontwikkeld door sportende productontwikkelaars in een hechte samenwerking met atleten en clubs. Zij brengen onze ambitie in de praktijk. De best mogelijke én betaalbare sportkleding ontwikkelen voor clubs en bedrijven op het vlak van comfort, performance, duurzaamheid én design. "Perfect fit for every discipline".